Event Sign Up Sheet | Track It Forward

Robotics Tournament Damien Team Volunteering

Saturday, October 14 2017

Volunteering for the Damien team at the Robotics tournament

8:00am - 9:00am
snack 1 hr coordinator
helped with snacks for Damien team
1 / 1
Full
8:00am - 4:00pm
Team Leader
2 / 4
9:00am - 10:00am
snack 1 hr coordinator
helped with snacks for Damien team
1 / 1
Full
10:00am - 11:00am
snack 1 hr coordinator
helped with snacks for Damien team
1 / 1
Full
11:00am - 12:00pm
snack 1 hr coordinator
helped with snacks for Damien team
1 / 1
Full
12:00pm - 1:00pm
snack 1 hr coordinator
helped with snacks for Damien team
1 / 1
Full
1:00pm - 2:00pm
snack 1 hr coordinator
helped with snacks for Damien team
0 / 1
2:00pm - 3:00pm
snack 1 hr coordinator
helped with snacks for Damien team
0 / 1
3:00pm - 4:00pm
snack 1 hr coordinator
helped with snacks for Damien team
0 / 1
4:00pm - 5:00pm
snack 1 hr coordinator
helped with snacks for Damien team
0 / 1

Contact the event organizer, Maricic Charity